Nieuwe Sponsor

Nieuwe Sponsor

Beste Nordic Walkers,

Even voorstellen: Marc Sport in Cuijk

Na 12 jaar is Marc Sport in 2020 verhuisd naar de Korte Molenstraat 16 in Cuijk. De winkel is bijna 2 keer zo groot geworden in m2 maar de grootste verandering is dat we nu een complete wandelshop hebben. Op de nieuwe locatie, midden in het centrum van Cuijk, zijn we veel zichtbaarder dan op onze oude locatie. Zodoende zij we ook in contact gekomen met Nordic Walking vereniging Groesbeek.

We zijn trots dat we onze naam mogen verbinden aan jullie vereniging en de wandelbegeleiders aan mogen kleden met nieuwe shirts. Ook hebben we mooie Jacks uitgezocht die voorzien worden van jullie clublogo en voor een lage prijs, net als de T-shirts, voor alle leden te koop zijn. Natuurlijk hebben we een leuke kortingsactie op wandelschoenen (Meindle, Lowa en Hanwag) en Falke sokken. Hiervoor krijgen jullie binnenkort de waarde cheque.

Veel wandelplezier en hopelijk tot ziens in onze winkel.

Marc van Hees