Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

Om een idee te geven van de gezellige sfeer van onze vereniging zijn hieronder foto’s te vinden van de afgelopen jaren. De afbeeldingen zijn genomen bij verschillende wandelingen en we gaan de pagina regelmatig aanvullen met nieuwe afbeeldingen.

Wandelen op de St. Jansberg

Om de  5 á 6 weken gaan we op zaterdag  in een ander gebied wandelen. Dit keer was onze start bij restaurant de Diepen in Milsbeek. De route is mooi uitgezet met blauwe paaltjes, onder weg is er veel historie te ontdekken, de ijskelder, een sequoia boom, een watermolen waar we spontaan een rondleiding kregen. Daarna weer terug lopend langs het beekje voor de koffie met een voldaan gevoel.

_______________________________________________________

N70

Elk najaar staat het lopen van de N70 op ons programma. Dit jaar op een wel erg druilerige 2 november. Maar na regen komt zonneschijn!

_________________________________________________________

Winterwandeling

Een jaarlijkse traditie tussen Kerst en Nieuw is de Winterwandeling, dit keer op 28 december in het prachtigegebied van de Hatertse Vennen.

______________________________________________________

Snerttocht

Op zondag 12 januari vond weer onze traditionele snerttocht plaats, dit keer vanaf de startlocatie van de zaterdag wandelgroep eetcafé  ‘Eten en Drinken’ in Groesbeek. De opkomst was groot met ruim 50 leden. Voor de start viel er een miezerige regen, maar onder het lopen was het droog en uitstekend wandelweer. Ik liep met de snelle lopers richting St. Jansberg. Altijd een mooie route met de nodige hoogteverschillen. Rond een uur of 4 waren we allemaal terug bij ‘Eten en Drinken’ en konden we genieten van een drankje en natuurlijk een kop heerlijke en goed gevulde snert. Vanuit het bestuur hield Riet een korte toespraak waarin leden die afgelopen jaar extra inzet hebben geleverd werden bedankt en wenste zij namens het bestuur iedereen een goed, gezond en sportief 2020 toe. En als muzikale afsluiter, ook bijna traditie, het mooie accordeonspel van Adriaan. Het was weer erg leuk en gezellig. Tot volgend jaar!

Eric Reintjes

______________________________________________________________________________