Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

Om een idee te geven van de gezellige sfeer van onze vereniging zijn hieronder foto’s te vinden van de afgelopen jaren. De afbeeldingen zijn genomen bij verschillende wandelingen en we gaan de pagina regelmatig aanvullen met nieuwe afbeeldingen.

 

 

Fotoarchief

 

2e Lustrum NWV 2 sept. 2017

Plaats van verzamelen: Jachthaven De Dolfijn in Mook, waar de jubileumviering zonnig begon. Voor elk wat wils:

  • Fiets-puzzeltocht: zonnig en al gauw enige regenval, maar dat kon de pret niet drukken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Sloepenvaren over de Kraaijenbergse plassen: ook hier een zonnige start, maar al snel hing er een donkere regenwolk boven onze hoofden, welke boven ons bleef hangen, en zijn lading ongenadig over ons uitstortte. We hebben nog nooit zo lang onder een brug gelegen (om te schuilen).


maar op de terugweg verscheen het zonnetje weer.

  • Onder het genot van een drankje werden we in ploegen opgedeeld, en met een (on)mogelijke puzzel opgezadeld. We hebben de mobiele telefoons nog net niet in hoeven te leveren, want googelen was niet de bedoeling: maar ja, we hebben hier en daar onze zwakheden.

  • en dan, na een strenge jurering werden de prijzen, zwaar gesponsord, met verve door de spelleidster bekend gemaakt en uitgereikt:

  • waarna het de hoogste tijd werd voor de afsluitende barbecue, vakkundig door enkele leden bediend. Smaakte opperbest!

Een geslaagd feest, met dank aan de organisatie!!!

__________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

NWV Weekend Zeeland 2017

« 1 van 3 »

 

 

Wandeltocht Ugchelen 2018

3e Midden Veluwe wandeltocht 2018, mooi dagje uit!

Op zaterdag 24 maart 2018 vertrekken wij met 5 auto’s richting Ugchelen om de 3e Midden Veluwe wandeltocht, georganiseerd door de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn, te lopen. We kunnen kiezen uit de afstanden: 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer. De overgrote meerderheid kiest voor de 15 kilometer. Erg leuk om op onze vaste wandelochtend eens ergens anders te wandelen. We zijn reuze benieuwd waar we terecht gaan komen en uiteraard ook wat we onderweg allemaal aan mooie natuur gaan zien. We zijn immers op de Veluwe.

Het vetrekpunt is het Van der Valkhotel in Ugchelen. We wandelden door het Ugchelsche Bosch en over de Hoog Buurlosche Heide en alleen maar onverharde paden door bos-, heuvel- en heidegebied. De route is perfect aangegeven. Niemand verdwaalt vandaag! De ene keer ruik je de dennengeur en 5 minuten later lijkt het of je in een grote zandbak loopt. Een paar keer stoppen we om te genieten van het mooie uitzicht. Het is perfect wandelweer vandaag waardoor we op sommige plaatsen ver weg kunnen kijken. In de verte zien we De Kathedraal van Radio Kootwijk en een grote zandverstuiving. Je blijft er naar kijken en van genieten. We passeren enkele wildroosters maar zien de big five vandaag niet. Die bestaat vandaag uit husky’s (inclusief quad), paarden, sperwers, honden en pimpelmezen.

Op 9 kilometer is er een grote rustplaats waar we stoppen voor lekkere soep, een broodje en wat te drinken. Het laatste stukkie is een makkie. Eer we het door hebben zien we in de verte de toekan van de familie Van der Valk al weer staan. We sluiten de wandeldag af met een welverdiend drankje waarbij opvalt dat wandelen hongerig maakt: de appeltaart vindt gretig aftrek bij ons. Het was een leuk dagje uit met de club!

Voor de liefhebbers: alle info over deze mooie wandeling vind je op https://www.4daagseapeldoorn.nl/wandeltochten/3e-midden-veluwe-wandeltocht-2018/