Nieuws

1e DvdM

De donderdagmorgengroep start elke 1e donderdag van de maand vanaf een andere locatie.

Donderdag 1 oktober lopen we in Limburg. Behalve als er van regeringswege een verbod/ aanbeveling komt om niet te lopen, daarvan worden jullie dan op de hoogte gesteld. We lopen de gele route die naar het Jachtslot gaat, en via de Heumense en Mookse schans lopen we terug. De minder snelle lopers snijden een stuk van de route af.
We vertrekken  om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats van `Het Moks Cafe`, Groesbeekse weg 3,  6585 KE Mook. De wandeling duurt rond de 1.30 uur . Koffie, thee en eventueel gebak na afloop.
Om 9.20 uur vertrek ik van de Wolfsberg. Rij gerust mee, met mondkapje op.
Doppen (altijd) meenemen.

Informatie bij Gerry Grutters tel 024-3971361
 E-mail:hennygerry@kpnplanet.nl

Corona update

Versoepelingen corona

Vanaf 1 juli wordt er in grote lijn weer gelopen zoals we gewend zijn.

Wel houden we steeds 1,5 meter afstand tot elkaar, ook als je ervoor kiest om koffie te blijven drinken. Bij verkoudheid kun je niet meelopen, en denk aan het hoesten/niezen in de elleboog.

Foto’s

Er zijn weer wat nieuwe foto’s van onze wandelactiviteiten geplaatst. Kijk daarvoor op de pagina ‘sfeerimpressies’ voor een verslag van de wandeling over de St. Jansberg op 24 augustus 2019, de N70 op 2 november 2019, de winterwandeling bij de Hatertse Vennen op 28 december 2019, en onze jaarlijkse snerttocht op 12 januari 2020.

Privacy Policy

Privacy Policy

Het bestuur heeft aan de hand van een voorbeeld vanuit de KWBN een Privacy Policy opgesteld voor onze vereniging. Hierin staat omschreven hoe we omgaan met persoonsgegevens en privacy. Op de pagina vereniging van deze website kun je de Privacy Policy vinden.

Vriendelijke en sportieve groeten, het bestuur