Nieuws

Wandelen N70

Wandelen N70

Op 4 november stond de N70 route op de Nordic Walking agenda.

(N70: 1970 was natuurbeschermingsjaar.) Een pittige maar heel mooie wandeling die je over 8 bergen voert. Er verschenen 13 leden aan de start bij tante Koosje met Joke als wandelbegeleider.

Vol goede moed gingen we op weg, de zon schijnt nog, maar er hangt ons nog wel regen boven het hoofd, volgens de buienradar.

Na een uurtje lopen is er koffie en cake bij Sous les Eglises in Beek, alwaar Sjaak ons opwacht. Uitgerust gaan we door het bos verder naar de Duivelsberg waar we eerst nog even van een mooi uitzicht kunnen genieten.

Bij het pannenkoekenrestaurant is het ” een uurs groepje ” al aanwezig, zij hebben samen met Janneke gelopen. We laten ons de pannenkoeken goed smaken en na ongeveer 1 uur gaan we met 9 leden verder met de 2de etappe en ja… Het is inmiddels gaan regenen!

Na veel klimmen en dalen, een omleiding, vallende bladeren en vallende schoenzolen komen we weer bij het startpunt aan. Ondanks de regen (viel toch best mee!) gaan we met een voldaan gevoel naar huis.

1eDvdM

De donderdagmorgengroep start elke 1e do van de maand vanaf een andere locatie.
Donderdag 3 aug 2023 starten we om 9.30 uur vanaf de parkeerplaats van De Dolfijn, deze ligt aan de Cuijksesteeg, net over de brug rechts. Van daar uit lopen we richting Cuijk,  Middelaar. De kortere afstand gaat halfweg naar Middelaar alweer terug. Parkoers is vrij vlak (afstand 5. en 7.3 km).  Rond 10.50 uur zijn we terug en drinken we koffie / thee (met of zonder iets erbij) bij De Dolfijn Kanaalweg 14, 6585 AX, Mook.
Om 9.15 uur vertrekken we vanaf de parkeerplaats bij De Wolfsberg. Doppen (altijd) meenemen.

Informatie: Gerry Grutters   024-3971361 E-mail:hennygerry@kpnplanet.nl

RABO Clubsupport

Beste leden,

De stemperiode voor Rabo Clubsupport is van start gegaan. Als je lid bent  bij de Rabobank kun je meedoen. Het aantal stemmen bepaalt de bijdrage aan de club. Vraag familie, vrienden, kennissen om hun stem aan onze club te geven.

Van 5 tot 27 september kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club en dat is hopen wij de

  “Nordic Walking Vereniging Groesbeek”, N.W.V. Groesbeek

Hoe te stemmen bij Rabobank Club Support? Log in op je rekening bij de Rabobank op de site of in de app. Ga via Service naar Zelf regelen en dan snel naar ClubSupport en Stem nu. Je klikt in de lijst van deelnemende clubs op N.W.V. Groesbeek en vinkt deze keuze aan.

12 oktober wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen er zijn uitgebracht, alvast dank voor jullie support!!

zie ook https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Het Bestuur.

“Actie 1000 euro voor je club”.

WE HEBBEN € 1000 GEWONNEN!!

In juni heeft onze vereniging  meegdaan aan de “actie 1000 euro voor je club”. Een initiatief van de NOC*NSF ( Nederlandse Sportorganisatie).

De NOC*NSF heeft sportverenigingen de kans  gegeven om 1000 euro te winnen.

Alle clubs die zich tussen donderdag 16 juni 20.00 uur tot en met vrijdag 17 juni 20.00 uur hebben ingeschreven en een bevestigingsmail hebben ontvangen doen mee aan   de 1000 euro actie. 
Zo ook De Nordic Walking Vereniging Groesbeek.

Er wordt geloot om alle aangemelde verenigingen een gelijke kans te geven.
En wat schetst onze verbazing, we hebben het lot uit de loterij en winnen € 1000,-

Aan de prijs zitten weliswaar enkele voorwaarden maar dat gaat helemaal goed komen.

Fijne dag en een sportieve groet,

Het Bestuur