Nieuws

Corona

Een aantal weken geen nordic walken

Dinsdag 13 oktober hebben we allemaal kunnen horen wat de strengere eisen zijn ten aanzien van vermindering van het aantal coronabesmettingen. Uiteraard zijn wij genoodzaakt deze richtlijnen op te volgen. Helaas wordt er dus vanaf nu tot nader order niet meer gelopen. Het is niet anders.

Introductiecursus Nordic Walken

Introductiecursus Nordic-Walken

We organiseren in oktober en november een introductiecursus van maximaal 6 lessen. Bij een kleine groep krijgen de deelnemers veel persoonlijke aandacht en wordt de cursus in minder bijeenkomsten gegeven.

De lessen vinden wekelijks plaats op zaterdagen van 14.00-15.00 uur, de startdatum wordt nog bepaald. Je maakt je de techniek stap voor stap eigen in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bart Putman, ervaren en gecertificeerd wandelinstructeur, geeft de lessen. Je hoeft geen eigen poles (nordic-stokken) te hebben, daar wordt voor gezorgd.  De kosten zijn € 60,-, dat is inclusief een kopje koffie of thee na de les en je ontvangt een certificaat van deelname.  De lessen starten vanaf de parkeerplaats van Café Eten Drinken, Burgemeester Ottenhofstr. 20a in Groesbeek.

Tijdens de cursus wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden en de actuele richtlijnen van de regering en het RIVM opgevolgd. Veiligheid voorop!

Voor meer info en aanmelden:

sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892.

Als je wilt, kun je na de cursus regelmatig gaan lopen met de vereniging. Na een aantal keer sfeerproeven (kan ook al voor de cursus) word je dan lid. Maar dat hoeft niet, de cursus staat op zich!

Voor meer info over de vereniging: www.nwvgroesbeek.nl

Corona update

Versoepelingen corona

Vanaf 1 juli wordt er in grote lijn weer gelopen zoals we gewend zijn.

Wel houden we steeds 1,5 meter afstand tot elkaar, ook als je ervoor kiest om koffie te blijven drinken. Bij verkoudheid kun je niet meelopen, en denk aan het hoesten/niezen in de elleboog.

Foto’s

Er zijn weer wat nieuwe foto’s van onze wandelactiviteiten geplaatst. Kijk daarvoor op de pagina ‘sfeerimpressies’ voor een verslag van de wandeling over de St. Jansberg op 24 augustus 2019, de N70 op 2 november 2019, de winterwandeling bij de Hatertse Vennen op 28 december 2019, en onze jaarlijkse snerttocht op 12 januari 2020.

Privacy Policy

Privacy Policy

Het bestuur heeft aan de hand van een voorbeeld vanuit de KWBN een Privacy Policy opgesteld voor onze vereniging. Hierin staat omschreven hoe we omgaan met persoonsgegevens en privacy. Op de pagina vereniging van deze website kun je de Privacy Policy vinden.

Vriendelijke en sportieve groeten, het bestuur