Nieuws

Winterwandeling

Winterwandeling Hatertse Vennen


Tussen Kerst en Oud-en-Nieuw wordt er weer een mooie wandeling georganiseerd en wel op zaterdag 28 december. Net als vorig jaar lopen we in de Hatertse Vennen.
We starten om 10.00 uur bij Theehuis de Eikenhorst, Staddijk 1 in Wijchen en lopen in 4 groepen van ongeveer 6, 8, en 10 km en een 1-uur-groep. De koffiepauze is bij St Walrick.
Rond 12.30 uur lunchen we bij de Eikenhorst. Iedereen bestelt vanaf de kaart. Denk aan lekkernijen als tosti, soep en diverse broodjes. De kosten zijn voor eigen rekening.
De wandeling staat ook open voor niet-leden (bijdrage €2,50) en kan zonder stokken worden gelopen. Dus neem gezellig iemand mee.

Zin om mee te lopen? Geef je voor 19 december op bij Sjaak Verriet, sjverriet@upcmail.nl, tel. 06 10332892.

Tot dan!

Verenigingsweekend 2020

Verenigingsweekend 2020

Komend jaar gaan we met de vereniging een weekend naar Dalfsen. Het dorp Dalfsen ligt tussen Ommen en Zwolle, in het Vechtdal van Overijssel. Het is een schitterend natuurgebied met bos en heide, en de rivier de Vecht is nooit ver weg. Er zijn tal van mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te varen en het hart op te halen aan historie, kunst en cultuur. Daar gaan we gebruik van maken. En vooral van genieten!
Wanneer gaan we?
We gaan van vrijdag 24 tot met zondag 26 april. Dat zijn 2 overnachtingen.
Hoe ziet het weekend eruit?
Op zaterdag lopen we de Bos & Weidetocht. Deze tocht wordt georganiseerd door de Zwolse wandelverenigingen. Je kunt kiezen voor een route tussen de 5 en 40 km. De wandeling is geschikt voor Nordic Walkers.
Daarnaast is er een activiteitenprogramma in de maak dat wordt aangeboden voor ieder die daar zin in heeft. Doe je liever iets anders of even helemaal niets dan is dat prima. Het activiteitenprogramma maken we graag samen. Dus als je ideeën hebt of mee wilt denken dan horen we het graag. Als duidelijk is hoe het aanbod eruit gaat zien, hoor je er meer over.
Waar verblijven we?
In het Hof van Dalfsen. Zij omschrijven zichzelf als gastvriendelijk en sfeervol. Wat willen we nog meer?

Hier hebben we het vrijbuitersarrangement:

  • Een welkomstdrankje
  • 2 overnachtingen met een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 maal een heerlijk 3-gangenmenu met keuze in het hoofdgerecht (desgewenst is ook à la carte dineren mogelijk)

Wat zijn de kosten?

  • De kosten voor het gehele arrangement zijn € 127,- p.p.. Daar heb je dus 2 overnachtingen, 2 keer ontbijtbuffet en 2 keer een 3-gangendiner voor. Overnachting is op een 2-persoons standaardkamer.
  • Kosten voor de wandeling zijn € 3,-, op vertoon van je KWBN-lidmaatschapskaart.
  • Toeristenbelasting en eventuele kosten voor de activiteiten zijn niet inbegrepen.

Meer weten & voorpret?
Kijk eens op www.zwolle-wandel.nl/bosenweidetocht.html en www.hofvandalfsen.nl, of vraag iemand van het bestuur.

AANMELDEN VOOR 15 DECEMBER: bij Marie-José van den Bosch.
Per e-mail: mjterinkveld@hotmail.com of tel. 06-11204768.

Bijscholing wandelbegeleiders

Bijscholing wandelbegeleiders

Op donderdag 2 april zal een EHBO-instructeur van EHBO Groesbeek de wandelbegeleiders een instructie geven over Wat te doen bij calamiteiten? en Welke EHBO benodigdheden zijn belangrijk om in je rugzak te hebben?.
De inhoud van de bijscholing wordt nog verder afgestemd. Als je specifieke vragen hebt, kun je die doorgeven aan Riet Arts via email henkenriet@hotmail.com. Er wordt dan bekeken of er op deze avond aandacht aan kan worden besteed.

Datum en locatie:
Donderdag 2 april
19.30-21.30 uur
Montessoricollege, Spoorlaan 16, 6562 AM Groesbeek

Info over de inhoud volgt later.

Privacy Policy

Privacy Policy

Het bestuur heeft aan de hand van een voorbeeld vanuit de KWBN een Privacy Policy opgesteld voor onze vereniging. Hierin staat omschreven hoe we omgaan met persoonsgegevens en privacy. Op de pagina vereniging van deze website kun je de Privacy Policy vinden.

Vriendelijke en sportieve groeten, het bestuur