Nieuws

zaterdag elders lopen

Zaterdag 23 februari lopen we weer eens vanuit een ander startpunt. Dit keer beginnen we bij het zweefvliegveld in Malden en lopen vanuit daar een aantal mooie wandelingen, korter en wat langer zodat iedereen mee kan doen. We starten om 9.30 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en koffie na afloop. Adres van het zweefviegveld: Groesbeekseweg 55a, 6581 BJ Malden. Opgeven is niet nodig.
Tot dan!

Hartelijke en sportieve groet van het organiserend comité.

1eDvdM

De donderdagmorgengroep start elke 1e do van de maand vanaf een andere locatie.

Donderdag 7 februari 2019  starten we om 9.00 uur vanaf Intratuin Rijksweg 63 6581 EE Malden. Vandaaruit lopen we Heumensoord in. We lopen rond de 5-7 km.
Om 8.40 uur vertrekken we vanaf de parkeerplaats bij De Wolfsberg.
Rubber doppen altijd meenemen.
Na afloop gaan we verlaat ontbijten bij Intratuin. Ik heb me woensdag laten vertellen dat de ontbijtservice nog steeds geldt, wel moeten we de koffie/ thee gewoon betalen.

Informatie: Gerry Grutters 3971361

Snerttocht

Allerbeste leden, 

Op zondag 13 januari luiden we het nieuwe jaar in met onze inmiddels traditionele snerttocht. Je bent van harte uitgenodigd!

We starten om 13.30 uur op de parkeerplaats van De Wolfsberg en lopen een mooie tocht in verschillende groepen. Er is ook een 1-uur-groepje dat op gelijk niveau blijft lopen. Iedereen kan dus meedoen.
Om 15.30 uur worden we bij De Wolfsberg verwacht voor een kop snert en een drankje, en om 16.45-17.00 uur sluiten we af.
Het belooft weer een aangename middag te worden, dus doe gezellig mee en meld je aan:
Aanmelden kan tot en met 6 januari bij sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892.

Let op: Op zaterdag 12 en maandag 14 januari vervalt het reguliere nordic walken.
Tot ziens bij de snerttocht!

Hartelijke en sportieve groeten, het bestuur

3 nieuwe wandelbegeleiders

3 nieuwe wandelbegeleiders

In het nieuwe jaar heeft onze vereniging er 3 nieuwe (inval)wandelbegeleiders bij, Marian Knops, Riet Arts en Peter Ariaans. Zij krijgen een training van een dagdeel van onze vaste wandeltrainer Bart Putman zodat ze een goede basis hebben. Ondertussen letten ze nu  alvast op de routes die de ervaren wandelbegeleiders lopen. Veel succes gewenst!

Vacature bestuurslid

Vacature bestuurslid

Onze voorzitter Aad wil meer ruimte hebben voor zijn andere hobby’s en familie. Hij legt per 1 maart 2019 het voorzitterschap na 6 jaar neer. We zijn dus op zoek naar een nieuw bestuurslid, niet per se een voorzitter want in het bestuur worden de taken naar interesse verdeeld.

Wat houdt het in om bestuurslid te zijn?
Het gaat om het uitwerken van de inbreng en ideeën van de leden. En natuurlijk van jouzelf.  We vergaderen 4 of 5 keer per jaar roulerend bij iemand thuis. De vergaderingen duren maximaal 2 uur en verlopen volgens de van tevoren opgestelde agenda. Elk bestuurslid brengt vooraf agendapunten in. Dat kunnen onderwerpen zijn die jezelf belangrijk vindt of die leden belangrijk vinden. Zo nodig stemmen we tussentijds per mail of telefonisch af. Taken worden steeds naar beschikbare tijd en interesse verdeeld. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het voorlopen van routes, vanuit het bestuur aanspreekpunt zijn voor activiteiten, voorzitterschap, dingen regelen of verzin het maar.

Waarom zou je het willen?
Het is leuk, tenminste dat vinden wij. Je draagt bij aan het wandelplezier van onze 110 leden en onze mooie vereniging, dat geeft een goed gevoel. Je kunt de taken doen waar je goed in bent of zin in hebt en er zo veel of weinig tijd in steken als jou past.

Dus denk er eens over na!
Goed om te weten: Gemaakte onkosten worden vergoed, maar een Maserati zit er niet in. 😉

Wil je meer weten?
Spreek ons aan bij het lopen of via telefoon of mail.

Wil je je belangstelling kenbaar maken?
Doe dat voor 1 januari 2019 bij ons secretariaat: nwv@nwvgroesbeek.nl. Geef ook aan of je interesse hebt in het voorzitterschap.

Hartelijke groeten van het huidige bestuur, Aad van Goppel, Joke Stange, Joyce Knibbeler, Riet Arts, Sjaak Verriet

Privacy Policy

Privacy Policy

Het bestuur heeft aan de hand van een voorbeeld vanuit de KWBN een Privacy Policy opgesteld voor onze vereniging. Hierin staat omschreven hoe we omgaan met persoonsgegevens en privacy. Op de pagina vereniging van deze website kun je de Privacy Policy vinden.

Vriendelijke en sportieve groeten, het bestuur

privacy

Nieuwe privacywet, ook voor ons

Op 25 mei gaat er een nieuwe privacywet gelden: de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese wet waar alle organisaties en verenigingen aan moeten voldoen, ook wij dus. De KWBN heeft een stappenplan opgesteld voor wandelclubs. Met dit stappenplan zullen we het omgaan met persoonsgegevens en ons privacybeleid doorlichten en aanscherpen. Het bestuur gaat hiermee de komende tijd aan de slag zodat we niet alleen sportief en gezellig Nordic Walken maar ook AVG-proof worden. Jullie horen er nog van.

Groet, het bestuur.