Nieuws

privacy

Nieuwe privacywet, ook voor ons

Op 25 mei gaat er een nieuwe privacywet gelden: de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese wet waar alle organisaties en verenigingen aan moeten voldoen, ook wij dus. De KWBN heeft een stappenplan opgesteld voor wandelclubs. Met dit stappenplan zullen we het omgaan met persoonsgegevens en ons privacybeleid doorlichten en aanscherpen. Het bestuur gaat hiermee de komende tijd aan de slag zodat we niet alleen sportief en gezellig Nordic Walken maar ook AVG-proof worden. Jullie horen er nog van.

Groet, het bestuur.

Introductiecursus

Introductiecursus Nordic-Walken

Zin om te gaan Nordic Walken? Dan is het plezierig als je de techniek goed onder de knie hebt. We organiseren daarom een introductiecursus Nordic Walken. Je maakt je de techniek stap voor stap eigen in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bart Putman, ervaren en gecertificeerd wandelinstructeur, geeft de lessen. Je hoeft geen eigen poles (nordic-stokken) te hebben, daar wordt voor gezorgd.

De cursus bestaat uit maximaal 6 lessen van een uur en wordt gegeven op de zaterdagen 28 april, 5, 19, 26 mei en 2, 9 juni. Starttijd is 14.00 uur. De kosten zijn € 60,-, dat is inclusief een kopje koffie of thee na de les en je ontvangt een certificaat van deelname. De lessen starten op het parkeerterrein aan de Houtlaan in Groesbeek, achter Blokker. Na afloop van iedere les drinken we koffie of thee in lunchroom De Kroon, Kerkstraat 8. Dit is een zijstraat van de Houtlaan, een 100 mtr. van het parkeerterrein af.
Als je wilt, kun je na de cursus regelmatig gaan lopen met de vereniging. Na een aantal keer sfeerproeven (kan ook al voor de cursus) word je dan lid. Maar dat hoeft niet, de cursus staat op zich!

Voor meer info, vragen en aanmelden:
sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892.

In memoriam

In memoriam.

Donderdag 22 februari is ons erelid Piet Schoonenberg op 89 jarige leeftijd overleden. ten gevolge van een noodlottig verkeersongeluk. Vanaf het eerste moment van onze vereniging was Piet 2x in de week aanwezig  om met ons mee te lopen in de Groesbeeks bossen. Meestal liep hij  voorop omdat hij als zoon van de boswachter het bos op zijn duimpje kende en wist hij verhalen te vertellen over de geschiedenis van het bos.

Met zijn rustige humor werd Piet door een ieder gewaardeerd en  zullen we er aan moeten wennen om na 11 jaar zonder Piet te lopen.

Wij wensen zijn familie  heel veel  sterkte!