Nieuws

Kerstweek

Van Kerst tot en met Nieuwjaar vervallen de reguliere wandelingen. Er wordt dus niet gelopen op maandag 24, donderdag 27 en zaterdag 29 december!

winterwandeling

 

Winterwandeling Hatertse Vennen

Tussen Kerst en oud-en-nieuw wordt er weer een mooie wandeling georganiseerd en wel op vrijdag 28 december. Net als vorig jaar lopen we in de Hatertse vennen. We starten om 10.00 uur bij theehuis de Eikenhorst, Staddijk 1 in Wijchen en lopen in 3 groepen van ongeveer 6, 8, en 10 km met een koffiepauze bij St Walrick. Rond 12.30 uur lunchen we bij de Eikenhorst. Iedereen bestelt vanaf de kaart. Denk aan lekkernijen als tosti, soep en diverse broodjes. De kosten zijn voor eigen rekening.

De wandeling staat ook open voor niet-leden (bijdrage €2,-) en kan zonder stokken worden gelopen. Dus neem gezellig iemand mee.

Zin om mee te lopen? Geef je voor 19 december op bij Sjaak Verriet, sjverriet@upcmail.nl, 06 10332892. Geef ook aan als je een worstenbroodje wil bestellen, i.v.m. de inkoop.

Kijk voor de route naar theehuis Eikenhorst op http://www.eikenhorstwychen.nl

Tot dan!
Hartelijke groet van de organisatoren

1eDvdM

De donderdagmorgengroep start elke 1e donderdag van de maand vanaf een andere locatie.

Donderdag 6 dec 2018  starten we om 9.30 uur vanaf  Dekkerswald, Kapel onder de Bogen, Parklaan 273, 6561 LA Groesbeek. Rond de kapel is er meestal voldoende parkeerplek. We vertrekken om 9.15 uur vanaf de parkeerplaats bij de Wolfsberg. Doppen altijd meenemen.
We drinken in de serre bij de kapel koffie of thee, en voor de liefhebbers is er gebak.

Informatie: Gerry Grutters tel 024 3971361

 

3 nieuwe wandelbegeleiders

3 nieuwe wandelbegeleiders

In het nieuwe jaar heeft onze vereniging er 3 nieuwe (inval)wandelbegeleiders bij, Marian Knops, Riet Arts en Peter Ariaans. Zij krijgen een training van een dagdeel van onze vaste wandeltrainer Bart Putman zodat ze een goede basis hebben. Ondertussen letten ze nu  alvast op de routes die de ervaren wandelbegeleiders lopen. Veel succes gewenst!

Vacature bestuurslid

Vacature bestuurslid

Onze voorzitter Aad wil meer ruimte hebben voor zijn andere hobby’s en familie. Hij legt per 1 maart 2019 het voorzitterschap na 6 jaar neer. We zijn dus op zoek naar een nieuw bestuurslid, niet per se een voorzitter want in het bestuur worden de taken naar interesse verdeeld.

Wat houdt het in om bestuurslid te zijn?
Het gaat om het uitwerken van de inbreng en ideeën van de leden. En natuurlijk van jouzelf.  We vergaderen 4 of 5 keer per jaar roulerend bij iemand thuis. De vergaderingen duren maximaal 2 uur en verlopen volgens de van tevoren opgestelde agenda. Elk bestuurslid brengt vooraf agendapunten in. Dat kunnen onderwerpen zijn die jezelf belangrijk vindt of die leden belangrijk vinden. Zo nodig stemmen we tussentijds per mail of telefonisch af. Taken worden steeds naar beschikbare tijd en interesse verdeeld. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het voorlopen van routes, vanuit het bestuur aanspreekpunt zijn voor activiteiten, voorzitterschap, dingen regelen of verzin het maar.

Waarom zou je het willen?
Het is leuk, tenminste dat vinden wij. Je draagt bij aan het wandelplezier van onze 110 leden en onze mooie vereniging, dat geeft een goed gevoel. Je kunt de taken doen waar je goed in bent of zin in hebt en er zo veel of weinig tijd in steken als jou past.

Dus denk er eens over na!
Goed om te weten: Gemaakte onkosten worden vergoed, maar een Maserati zit er niet in. 😉

Wil je meer weten?
Spreek ons aan bij het lopen of via telefoon of mail.

Wil je je belangstelling kenbaar maken?
Doe dat voor 1 januari 2019 bij ons secretariaat: nwv@nwvgroesbeek.nl. Geef ook aan of je interesse hebt in het voorzitterschap.

Hartelijke groeten van het huidige bestuur, Aad van Goppel, Joke Stange, Joyce Knibbeler, Riet Arts, Sjaak Verriet

Zaterdag 1 december Escharen

Zaterdag 1 december lopen we in Escharen

Zo ongeveer eens in de 6 weken gaan we zaterdags elders lopen. Zaterdag 1 dec. a.s. gaan we lopen in Escharen bij Grave. We starten om 09.30 uur op het parkeerterrein van Tennisvereniging “T.V. Esteren”, Karweg 2, 5364 MZ Escharen. We hebben daar de keuze uit twee wandeltochten: eentje van 1,5 uur en een wandeling van 1 uur. Iedereen kan dus mee doen. De route is vlak.
Na afloop drinken we koffie bij restaurant/bistro De Brouwketel, Hoogeweg 9, 5364 NK Escharen.

Aanmelden vóór 24 november a.s. bij Sjaak Verriet door te mailen naar  sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 of 06-10332892.
Leden die normaal alleen op maandag en donderdag lopen zijn ook van harte uitgenodigd!

Privacy Policy

Privacy Policy

Het bestuur heeft aan de hand van een voorbeeld vanuit de KWBN een Privacy Policy opgesteld voor onze vereniging. Hierin staat omschreven hoe we omgaan met persoonsgegevens en privacy. Op de pagina vereniging van deze website kun je de Privacy Policy vinden.

Vriendelijke en sportieve groeten, het bestuur

privacy

Nieuwe privacywet, ook voor ons

Op 25 mei gaat er een nieuwe privacywet gelden: de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit is een Europese wet waar alle organisaties en verenigingen aan moeten voldoen, ook wij dus. De KWBN heeft een stappenplan opgesteld voor wandelclubs. Met dit stappenplan zullen we het omgaan met persoonsgegevens en ons privacybeleid doorlichten en aanscherpen. Het bestuur gaat hiermee de komende tijd aan de slag zodat we niet alleen sportief en gezellig Nordic Walken maar ook AVG-proof worden. Jullie horen er nog van.

Groet, het bestuur.