Werving nieuwe leden

Welkom bij de Nordic Walking Groesbeek
De paden op, de lanen in
vooruit met flinke pas
Met stralend oog en blijde zin
Een snoepje in de tas

Nu de temperaturen  weer oplopen en het bos langzaamaan lentegroen gaat kijken lopen onze leden weer vrolijk en blij met hun poles (stokken) door de bossen. Het is genieten en dat genieten willen we delen, delen met nieuwe leden. U bent van harte welkom.

De Nordic Walking Vereniging Groesbeek is een bloeiende gezellige en toegankelijke vereniging met leden uit Groesbeek, Malden, Cuijk, Grave, Beek, Nijmegen, Ooij etc. We lopen op diverse niveaus en er is voor iedereen een passende groep.

Nordic Walking is
beweging
energie
uitdaging
kwaliteit van leven

Het wandelen met poles zorgt voor een betere houding van de romp tijdens het wandelen en het verbetert de coördinatie en nog zoveel meer. Het is een complete body work-out. Het lopen met poles vraagt wel om wat techniek en daar hebben we een introductiecursus voor. Een cursus van 6 lessen. Deze cursus wordt gegeven door Bart Putman, gecertificeerd wandelinstructeur.

De kosten zijn € 60,00 incl. een kopje koffie of thee na de les. Je ontvangt een certificaat van deelname.

Geïnteresseerd? Voor meer informatie  ga naar onze website www.nwvgroesbeek.nl
Aanmelden via de mail kan bij sjverriet@upcmail.nl

We hopen je snel te zien!