Introductiecursus Nordic Walken

Introductiecursus Nordic-Walken

We organiseren in oktober en november een introductiecursus van maximaal 6 lessen. Bij een kleine groep krijgen de deelnemers veel persoonlijke aandacht en wordt de cursus in minder bijeenkomsten gegeven.

De lessen vinden wekelijks plaats op zaterdagen van 14.00-15.00 uur, de startdatum wordt nog bepaald. Je maakt je de techniek stap voor stap eigen in een ontspannen en gezellige sfeer.  Bart Putman, ervaren en gecertificeerd wandelinstructeur, geeft de lessen. Je hoeft geen eigen poles (nordic-stokken) te hebben, daar wordt voor gezorgd.  De kosten zijn € 60,-, dat is inclusief een kopje koffie of thee na de les en je ontvangt een certificaat van deelname.  De lessen starten vanaf de parkeerplaats van Café Eten Drinken, Burgemeester Ottenhofstr. 20a in Groesbeek.

Tijdens de cursus wordt 1,5 meter afstand van elkaar gehouden en de actuele richtlijnen van de regering en het RIVM opgevolgd. Veiligheid voorop!

Voor meer info en aanmelden:

sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024-6632040 / 06-10332892.

Als je wilt, kun je na de cursus regelmatig gaan lopen met de vereniging. Na een aantal keer sfeerproeven (kan ook al voor de cursus) word je dan lid. Maar dat hoeft niet, de cursus staat op zich!

Voor meer info over de vereniging: www.nwvgroesbeek.nl