Wandelen N70

Wandelen N70

Op 4 november stond de N70 route op de Nordic Walking agenda.

(N70: 1970 was natuurbeschermingsjaar.) Een pittige maar heel mooie wandeling die je over 8 bergen voert. Er verschenen 13 leden aan de start bij tante Koosje met Joke als wandelbegeleider.

Vol goede moed gingen we op weg, de zon schijnt nog, maar er hangt ons nog wel regen boven het hoofd, volgens de buienradar.

Na een uurtje lopen is er koffie en cake bij Sous les Eglises in Beek, alwaar Sjaak ons opwacht. Uitgerust gaan we door het bos verder naar de Duivelsberg waar we eerst nog even van een mooi uitzicht kunnen genieten.

Bij het pannenkoekenrestaurant is het ” een uurs groepje ” al aanwezig, zij hebben samen met Janneke gelopen. We laten ons de pannenkoeken goed smaken en na ongeveer 1 uur gaan we met 9 leden verder met de 2de etappe en ja… Het is inmiddels gaan regenen!

Na veel klimmen en dalen, een omleiding, vallende bladeren en vallende schoenzolen komen we weer bij het startpunt aan. Ondanks de regen (viel toch best mee!) gaan we met een voldaan gevoel naar huis.