Rabo-clubactie

Rabobank Clubkas Campagne

Zoals eerder gemeld was in mei de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank Rijk van Nijmegen konden stemmen uitbrengen op de club die zij een warm hart toedragen. Nordic Walking Vereniging Groesbeek heeft 71 stemmen gekregen en daarmee het mooie bedrag van € 548,65 verdiend! We zijn er heel blij mee!

Heel hartelijk dank aan al degenen die op ons hebben gestemd en aan degenen die anderen warm hebben gemaakt om op ons te stemmen. En natuurlijk heel hartelijk dank aan de Rabobank Rijk van Nijmegen die dit bedrag aan onze vereniging schenkt!

Bij onze aanmelding voor de clubkas Campagne hebben we als doel aangegeven: aanvulling / vervanging van de kleding van de wandelbegeleiders. Zij zijn onmisbaar voor onze vereniging en we willen dat ze goed gekleed en veilig in elk weertype kunnen lopen. In de komende wandelbegeleidersvergadering (8 oktober) zullen we inventariseren wat er nodig is om aan te schaffen. Mocht je andere ideeën hebben voor de besteding van dit bedrag, dan horen we het graag want we kunnen er wellicht meer mee doen.

Hartelijke en sportieve groet, het bestuur