Clubkas Campagne Rabobank

Extra inkomsten voor onze vereniging

Onze vereniging doet mee aan de Clubkas Campagne van Rabobank Rijk van Nijmegen. Door middel van stemmen kunnen we extra inkomsten genereren voor onze club. Hoe meer stemmen, hoe meer inkomsten.

Wie kunnen er stemmen?
Van dinsdag 14 mei tot en met woensdag 29 mei 2019 kunnen de leden van Rabobank Rijk van Nijmegen stemmen. Zij ontvangen op 14 mei een stemkaart met een unieke code op de deurmat. Hiermee kunnen ze via een online stemmodule hun stem uitbrengen op de club(s) die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Wat kun je doen om onze deelname succesvol te maken?
Allereerst: als je lid bent van Rabobank Rijk van Nijmegen breng dan 2 stemmen uit op Nordic Walking Vereniging Groesbeek.

Ga daarnaast bij familie, vrienden en kennissen na of zij lid zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen en vraag of zij in mei op onze club willen stemmen.

Wat ook goed werkt is als je een deal sluit met een andere vereniging waar je lid van bent. Als de leden van onze vereniging op de andere vereniging stemmen, dan stemmen zij op ons. Laat het Joyce Knibbeler (voor contactgegevens zie onze website) weten als je zo’n afspraak kunt maken want onze leden moeten daarvan natuurlijk op de hoogte worden gebracht.

 
Meer informatie
Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op de website www.rabobank.nl/lokale-bank/rijk-van-nijmegen/sponsoring/. Hier staan ook een aantal documenten met veel voorkomende vragen en antwoorden.

Heel veel succes met het werven van stemmen!